Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Χοιρινό κρασομεζές

Είτε σαν κύριο πιάτο είτε σαν μεζές για κρασί θα σας ενθουσιάσει...

Θέλουμε λοιπόν:
1 κιλό χοιρινό ψαχνό
2 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές πράσινες και 2 κόκκινες
σε χοντρά κομμάτια
1/2 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
αλάτι, πιπέρι, κύμινο

Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι και μετά ροδίζουμε καλά το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τις πιπεριές, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και κύμινο και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Δοκιμάστε το....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...