Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Μοσχάρι με πιπεριές

Και αυτό βγήκε σχεδόν τυχαία, ανακατεύοντας υλικά και θέλοντας να φτιάξω κάτι πικάντικο που να θυμίζει και λίγο μεξικάνικο...ή ίσως και κινέζικο...ή και τα δυο...δεν ξέρω ακριβώς...είναι όμως πολύ νόστιμο....


Εκοψα λοιπόν 1 κιλό μοσχάρι σε μικρά κομμάτια, το τσιγάρισα καλά σε λίγο λάδι και πρόσθεσα 6 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε μακρόστενες χοντρές λωρίδες.
Οταν μαράθηκαν λίγο πρόσθεσα 1 φλυτζάνι τσαγιού λευκό κρασί και το άφησα να βράσει για 10 λεπτά. Μετά πρόσθεσα μπόλικη σόγια σος και γουώστερσος και το άφησα να βράσει για 1 ώρα και 1/4 περίπου. Αλάτι δεν έβαλα καθόλου γιατί οι σος είναι αρκετά πικάντικες.


Το σέρβιρα με άσπρο ρύζι και έγινε πανικός !!!

1 σχόλιο:

  1. Εγω βαζω κ χοντροκομμενο κρεμμυδι κ γινεται πιο γλυκο ακομα...μαλλον εχω κολλημα με το κρεμμυδι ε?Γιατι κ σε μια αλλη συνταγη ειπα οτι εβαλα χαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...